Συστήματα Σκίασης

Εξωτερική σκίαση

Για την εξωτερική σκίαση των χώρων σας, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω επιλογές ή συνδυασμό επιλογών:

  • Αντιανεμικές ζελατίνες
  • Τέντες αθηναϊκού τύπου
  • Τέντες με σπαστούς βραχίονες
  • Μονομπλόκ (μπάρα)
  • Περγοτέντες
  • Τέντες κάθετες (Ριντό)
  • Τέντες καποτίνες
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

Εσωτερική Σκίαση

Ρολοκουρτίνες

Η ρολοκουρτίνα βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές εσωτερικής σκίασης, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Μέσα από τις συλλογές υφασμάτων μπορείτε να επιλέξετε από απλά μονόχρωμα υφάσματα, διακριτικά ρετρό σχέδια εξειδικευμένα τεχνικά & ενεργειακά υφάσματα, ποικίλες διατρήσεις υφασμάτων, υφάσματα συσκότισης ακόμα και υφάσματα που μεταμορφώνουν τον χώρο σας.

Στοράκια

Τα στόρια που μπορούμε να σας προσφέρουμε, κλειστού ή διάτρητου προφίλ, είναι η τέλεια λύση σκίασης εσωτερικού χώρου, επαγγελματικό ή οικιακό, αν θέλετε να ελέγχετε την ποσότητα του ηλιακού φωτός που επιθυμείτε να έχετε στο χώρο σας. Τα στόρια μπορούν να κοπούν στις ακριβείς διαστάσεις των παραθύρων σας, να επιλέξετε σε μεταλλικά ή ξύλινα, προσφέροντας σας την απαραίτητη διακριτικότητα.

Περσίδες

Κάθετες περσίδες, κατάλληλες για τη διακριτικότητα που προσφέρουν στο χώρο καθώς και την ελεγχόμενη ποσότητα φωτός. Μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υφής, από ημιδιαφανή έως ολικής συσκοτίσεως. Οι κάθετες περσίδες, πέρα από ένα σύστημα σκίασης εσωτερικού χώρου, συνήθως, εξυπηρετούν και στο να διακοσμήσουν το χώρο αυτό.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

Αυτοματισμοί συστημάτων σκίασης

Τώρα μπορείτε να κινείτε ηλεκτρικά τις τέντες σας, τοποθετώντας μηχανισμούς και αυτοματισμούς για περισσότερη άνεση, ασφάλεια και προστασία. Οι μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, απλοποιώντας τον καθημερινό τρόπο ζωής.

Η ασύρματη τεχνολογία, είναι η νέα εποχή στις εγκαταστάσεις ηλεκτροκίνητων τεντών. Για την τοποθέτηση απαιτείται μόνο παροχή ρεύματος και, έτσι, η εγκατάσταση λειτουργεί από απόσταση.

Με τα ασύρματα τηλεχειριστήρια και τους ασύρματους διακόπτες, μπορείτε να ελέγξετε την τέντα σας από απόσταση.

Ο αισθητήρας ήλιου-αέρα, αυτοματοποιεί τη λειτουργία της εγκατάστασης σας, με αποτέλεσμα οι τέντες σας να κινούνται ανάλογα με τη φωτεινότητα του ήλιου, ενώ σε περίπτωση δυνατού αέρα, οι τέντες σας προστατεύονται γιατί ανεβαίνουν αυτόματα.

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλες τις επαγγελματικές σειρές μηχανισμών και αυτοματισμών, ανάλογα την εγκατάσταση σας. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή!

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj