Αυτόματες Πόρτες

Ρολά Ασφαλείας

Τα ρολά ασφαλείας είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορούν να καλύψουν πολλούς και διαφορετικούς χώρους, όπως βιτρίνες καταστημάτων, αποθηκευτικούς χώρους, γκαράζ αυτοκινήτων, μεγάλες πόρτες κατοικιών, βιομηχανικούς χώρους και γενικά οποιονδήποτε χώρο απαιτεί μεγάλη ασφάλεια.

Διακρίνονται στις εξής βασικές κατηγορίες :

  • Ρολό λαμαρίνας σε ίσιο προφίλ
  • Ρολό λαμαρίνας σε ίσιο προφίλ διάτρητο
  • Ρολό λαμαρίνας σε καμπυλωτό προφίλ
  • Ρολό λαμαρίνας σε καμπυλωτό προφίλ διάτρητο
  • Ρολό δικτυωτό σε μεγάλο «μάτι» από μασίφ σίδερο
  • Ρολό δικτυωτό σε μεσαίο «μάτι» από μασίφ σίδερο
  • Ρολό δικτυωτό σε μικρό «μάτι» από μασίφ σίδερο
  • Ρολό με μόνωση πολυουρεθάνης, διπλού προφίλ
  • Ρολό αλουμινίου διέλασης
klsjdajsdhaksjdhasj

Μηχανισμοί Ασφαλείας

Αυτόματες πόρτες

Ηλεκτρικός κινητήρας για συρόμενες μεταλλικές πόρτες με βάρος έως 500 ή 800 κιλά
Συνεργάζεται με όλα τα συστήματα προσπέλασης, όπως το σύστημα τηλεχειρισμού, ραντάρ ανίχνευσης κίνησης μονής ή διπλής κατεύθυνσης ή με ενσωματωμένο σύστημα φωτοκυττάρων ασφαλείας, ενδοδαπέδιου μαγνητικός βρόγχος, πληκτρολόγιο κωδικού, μαγνητικές κάρτες (proximity), σύστημα ανίχνευσης δακτυλικού αποτυπώματος κλπ.

Αυτόματες υαλόπορτες
Αυτόματες συρόμενες υαλόπορτες για αεροδρόμια, νοσοκομεία, σούπερ μάρκετ, καταστήματα.
Διακρίνονται σε τέσσερις γενικούς τύπους κατασκευής: μονόφυλλες, δίφυλλες, τηλεσκοπικές δίφυλλες, τηλεσκοπικές τετράφυλλες.

Μηχανισμοί για ανοιγόμενες πόρτες
Για τη νέα ή για την αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα ανοιγόμενη ή συρόμενη πόρτα.
Μοναδική άνεση και κορυφαία ασφάλεια. Ο μηχανισμός κίνησης προσδίδει άνεση στην αυλόπορτα της οικίας σας ή του επαγγελματικού χώρου σας. Έτσι όπως εσείς θέλετε. Φυσικά, δεν θα πρέπει να είναι οποιοσδήποτε μηχανισμός κίνησης, αλλά ένα προϊόν ποιότητας, στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε κάθε μέρα.

Συνεργάζεται με όλα τα συστήματα προσπέλασης, όπως το σύστημα τηλεχειρισμού, ραντάρ ανίχνευσης κίνησης μονής ή διπλής κατεύθυνσης ή με ενσωματωμένο σύστημα φωτοκυττάρων ασφαλείας, ενδοδαπέδιος μαγνητικός βρόγχος, πληκτρολόγιο κωδικού, μαγνητικές κάρτες (proximity), σύστημα ανίχνευσης δακτυλικού αποτυπώματος κλπ.

Πτυσσόμενα κάγκελα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ένας εύκολος και αξιόπιστος τρόπος για την προστασία κατοικήσιμων και επαγγελματικών χώρων. Από υλικά εξ ολοκλήρου εισαγόμενα από την Ιταλία και συναρμολογούνται σύμφωνα με τις Ιταλικές προδιαγραφές με ειδικά προφίλ και κρυφές κλειδαριές.

Δημιουργούνται στις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους και η τοποθέτησή τους είναι εύκολη και γρήγορη.

Είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα RAL standard. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας διαθέτουν τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στις διαβρώσεις από τον χρόνο και τον άσχημο καιρό και παράλληλα αποτελούν ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία του χώρου.

Τύποι Πτυσσόμενων Κάγκελων Ασφαλείας:

-Βαρέως Τύπου Με τρεις σειρές μεγάλα χιαστά από έλασμα πάχους 3mm, με ράουλα από τεφλόν και 2 ρουλεμάν, με ανακλεινόμενο οδηγό, με κρυφές κλειδαριές και με 3 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια, βαμμένα ηλεκτροστατικά.

-Ελαφρύ Τύπου Με δύο σειρές κοντά χιαστά από έλασμα πάχους 1.5mm, με ράουλα από τεφλόν και 2 ρουλεμάν, με ανακλεινόμενο οδηγό, με κρυφές κλειδαριές και με 2 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια, βαμμένα ηλεκτροστατικά. Και στις δύο κατηγορίες υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ανοιγόμενου συστήματος, προκειμένου να εξασφαλιστεί το καθαρό άνοιγμα των διαστάσεων.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

Συστήματα Πάρκινγκ

Πολύσπαστες γκαραζόπορτες

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες με μόνωση έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών. Μπορούν να τοποθετηθούν σε γκαράζ σπιτιών ή σε γκαράζ πολλαπλών θέσεων, σε αποθηκευτικούς χώρους, σε βιομηχανίες και εργοστάσια.

Προσφέρουν ανώτερη ποιότητα κατασκευής, άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, θερμομόνωση και ηχομόνωση, αθόρυβη λειτουργία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Χωρίς περιορισμό σε τυποποιημένες διαστάσεις, κατασκευάζονται σε μεγάλη ποικιλία κατασκευών ανάλογα με τις απαιτήσεις και την αρχιτεκτονική των κτιρίων, αλλά και τις απαιτήσεις και προτιμήσεις των πελατών.

Επιλογή χρωμάτων σε όλες τις αποχρώσεις RAL και σε απομίμηση ξύλου, δυνατότητα επιλογής χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας, επιλογή τύπου πάνελ (ίσιο, ραμποτέ με ρίγα ή ταμπλαδωτό με κασέτα).

Ενσωμάτωση παραθύρων και ανθρωποθυρίδας.
Ανάλογα με τις διαστάσεις και την χρήση τους, οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες χαρακτηρίζονται είτε βιομηχανικές είτε οικιακές.

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Η μονοκόμματη πόρτα οροφής χρησιμοποιείται κυρίως ως είσοδος σε γκαράζ αυτοκινήτων κατοικιών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε γκαράζ όπου υπάρχει μικρό ή καθόλου δοκάρι.

Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής κατασκευάζεται από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα τριπλής αντισκωριακής προστασίας και ηλεκτροστατικής βαφής σε λευκό χρώμα (Ral 9016).

Βιομηχανικές Πολύσπαστες πόρτες

Ιδανική λύση για μεγάλα γκαράζ αυτοκινήτων, αποθηκευτικούς χώρους, βιομηχανικούς χώρους και οπουδήποτε υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα.

Ασφαλίζουν σωστά με σιγουριά τον χώρο για τον οποίο προορίζονται, δεν καταλαμβάνουν χώρο όταν ανοίγουν ή κλείνουν και γι’ αυτό το λόγο μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί πλήρως το γκαράζ ή την αποθήκη από άκρη σε άκρη. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα επιλογής χειροκίνησης ή ηλεκτροκίνησης, καθώς και επιλογή χρωμάτων σε όλες τις αποχρώσεις RAL.

Βιομηχανικές ταχυκίνητες πόρτες – ρολά

Οι ταχυκίνητες πόρτες χρησιμοποιούνται κυρίως στους βιομηχανικούς χώρους και ειδικότερα εκεί όπου απαιτείται η κατά το δυνατόν μικρότερη μεταφορά αερίων μαζών ή σκόνης ή εντόμων ή διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα σε δύο χώρους.

Διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους: 1) Ταχυκίνητα συμπτυσσόμενη πόρτα κάθετης ανάπτυξης και 2) Ταχυκίνητο περιελισσόμενο ρολό.

Πόρτα υψηλής ταχύτητας κάθετης ανάπτυξης, συμπτυσσόμενη

Πόρτα υψηλής ταχύτητας, κατασκευασμένη βάση του Ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ 13241-1:2003 και προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας ISO 9001.

Η πόρτα είναι κατασκευασμένη από πολυεστερικό ύφασμα πολύ υψηλής αντοχής το οποίο κινείται κατακόρυφα με ταχύτητα από 0,6m/sec έως 1,0m/sec μέσα σε οδηγούς από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 1,5 χιλ. διαστάσεων 17εκ x 25εκ ή ανώτερες ανάλογα με την διάσταση της πόρτας και όταν ανοίγει συμπτύσσεται πάνω από το ύψος του καθαρού ανοίγματος.

Το ύφασμα της πόρτας ενισχύεται με μεταλλικές κυκλικές ράβδους μέσα σε ειδικές θήκες ώστε να έχει πολύ μεγάλη αντοχή στην ανεμοπίεση (έως άνεμο κλάσης β΄ δηλαδή περίπου 120 χλμ/ώρα).

Σε κατάλληλο ύψος και σε όλο το πλάτος της πόρτας υπάρχουν διαφανή παράθυρα από εύκαμπτο PVC με αντί UV προστασία.

Ηλεκτρονικός ψηφιακός πίνακας λειτουργίας τύπου INVERTER ο οποίος λειτουργεί με μονοφασική τάση 230V και διαμορφώνει την τάση σε τριφασική ώστε να τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα ο οποίος είναι συνεχούς λειτουργίας και διαθέτει σύστημα χειροκίνησης, για περίπτωση ανάγκης.

Ο πίνακας έχει οθόνη ενδείξεων Display, όπου απεικονίζονται οι ρυθμιζόμενες παράμετροι λειτουργίας της πόρτας όπως ταχύτητα ανοίγματος, ταχύτητα κλεισίματος, ταχύτητα επιβράδυνσης διαδρομής, ράμπα μεταβολής ταχύτητας, τάση ηλεκρόφρενου σε V, μετρητής λειτουργιών, χρόνος αναμονής για αυτόματο κλείσιμο και πολλά άλλα. Στο εξωτερικό κυτίο του πίνακα υπάρχει πάντα περιστροφικός διακόπτης τάσης, ένα μπουτόν ενεργοποίησης εντολής ανοίγματος και ένας διακόπτης STOP πανικού.

Στην βασική έκδοση το άνοιγμα της πόρτας γίνεται μέσω ενός ή δύο διακοπτών μπουτόν όμως μπορούν να συνδεθούν σχεδόν όλα τα συστήματα προσπέλασης ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Τέτοια συστήματα προσπέλασης είναι το σύστημα τηλεχειρισμού, ραντάρ ανίχνευσης κίνησης μονής ή διπλής κατεύθυνσης ή με ενσωματωμένο σύστημα φωτοκυττάρων ασφαλείας, ενδοδαπέδιος μαγνητικός βρόγχος, πληκτρολόγιο κωδικού, μαγνητικές κάρτες (proximity), σύστημα ανίχνευσης δακτυλικού αποτυπώματος κλπ.

Το κλείσιμο της πόρτας γίνεται πάντοτε μετά τον χρόνο αυτόματου κλεισίματος που έχουμε ρυθμίσει και αφού η πόρτα είναι ελεύθερη από όλα τα συστήματα ασφαλούς καθόδου.

Ταχυκίνητο περιελισσόμενο ρολό

Τα ταχυκίνητα ρολά έχουν όμοια υλικά κατασκευής με τις συμπτυσσόμενες πόρτες αλλά διαφέρουν στον τρόπο λειτουργίας τους δηλαδή τυλίγονται πάνω σε έναν ενισχυμένο άξονα πάνω από το καθαρό ύψος του ανοίγματος.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η χρησιμοποίηση μικρού ύψους λειτουργίας πάνω από την πόρτα και αυτό είναι σημαντικό γιατί τις περισσότερες φορές το ύψος είναι πολύ περιορισμένο.

Τα ταχυκίνητα ρολά μπορούν να ανοίγουν με μεγαλύτερες ταχύτητες έως 1,2m/sec – 1,8m/sec – 2,0 m/sec αλλά για να αντέξουν σε μεγάλα φορτία ανεμοπίεσης χρειάζονται ειδικές κατασκευές που αντίστοιχα ανεβάζουν το κόστος.

Ρολά Βιομηχανικά

Ιδανικό για βιομηχανικούς χώρους με μεγάλα ανοίγματα και μεγάλη συχνότητα κίνησης.

Έδραση άξονα αριστερά και δεξιά σε ειδικής κατασκευής βάσης.

Κινητήρας πλάγιος μονοφασικός ή τριφασικός. Μετάδοση κίνησης με μειωτήρα, ή ανεξάρτητο με αλυσίδα.

Δυνατότητα χειροκίνησης. Βαφή ηλεκτροστατική σε αποχρώσεις RAL.
Μεγάλη αντοχή σε ανεμοπίεση.

Συνεργάζεται με όλα τα συστήματα προσπέλασης όπως το σύστημα τηλεχειρισμού , ραντάρ ανίχνευσης κίνησης μονής ή διπλής κατεύθυνσης ή με ενσωματωμένο σύστημα φωτοκυττάρων ασφαλείας, ενδο-δαπέδιος μαγνητικός βρόγχος, πληκτρολόγιο κωδικού, μαγνητικές κάρτες (proximity), σύστημα ανίχνευσης δακτυλικού αποτυπώματος κλπ.

klsjdajsdhaksjdhasj