Οικιακές Γκαραζόπορτες

Οικιακές Γκαραζόπορτες

Πολύσπαστες γκαραζόπορτες

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες με μόνωση έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών. Μπορούν να τοποθετηθούν σε γκαράζ σπιτιών ή σε γκαράζ πολλαπλών θέσεων, σε αποθηκευτικούς χώρους, σε βιομηχανίες και εργοστάσια.

Προσφέρουν ανώτερη ποιότητα κατασκευής, άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, θερμομόνωση και ηχομόνωση, αθόρυβη λειτουργία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Χωρίς περιορισμό σε τυποποιημένες διαστάσεις, κατασκευάζονται σε μεγάλη ποικιλία κατασκευών ανάλογα με τις απαιτήσεις και την αρχιτεκτονική των κτιρίων, αλλά και τις απαιτήσεις και προτιμήσεις των πελατών.

Επιλογή χρωμάτων σε όλες τις αποχρώσεις RAL και σε απομίμηση ξύλου, δυνατότητα επιλογής χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας, επιλογή τύπου πάνελ (ίσιο, ραμποτέ με ρίγα ή ταμπλαδωτό με κασέτα).
Ενσωμάτωση παραθύρων και ανθρωποθυρίδας.

Ανάλογα με τις διαστάσεις και την χρήση τους, οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες χαρακτηρίζονται είτε βιομηχανικές είτε οικιακές.

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Η μονοκόμματη πόρτα οροφής χρησιμοποιείται κυρίως ως είσοδος σε γκαράζ αυτοκινήτων κατοικιών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε γκαράζ όπου υπάρχει μικρό ή καθόλου δοκάρι.
Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής κατασκευάζεται από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα τριπλής αντισκωριακής προστασίας και ηλεκτροστατικής βαφής σε λευκό χρώμα (Ral 9016).